Lid worden

Ben jij een ondernemer die zich thuis voelt in het bruisende Nieuw-Amsterdam/Veenoord? Dan nodigen we je graag uit om lid te worden van de Ondernemersvereniging NAV. Bij ons draait het vooral om actieve betrokkenheid op diverse manieren.

Bij ons is iedereen van waarde

Elk lid draagt op zijn of haar eigen manier bij aan onze vereniging. Dit kan op verschillende manieren, denk hierbij aan:

  • Het samen met andere leden organiseren van evenementen
  • Het ter beschikking stellen van ruimte voor activiteiten
  • Het delen van kennis en netwerken om anderen te ondersteunen
  • Het financieel ondersteunen van activiteiten
  • Het leveren van materiaal voor onze activiteiten
  • Het verzorgen van bedrijfsbezoeken of presentaties

 

We laten het aan onze leden over hoe ze invulling willen geven aan hun bijdrage. Daarnaast verwachten we dat leden proberen aanwezig te zijn bij onze activiteiten. De Ondernemersvereniging NAV draait immers om haar leden, voor haar leden.

Edit Template

Kermis

Skatepark Nieuw-Amsterdam Karel palmstraat

De kermis komt terug naar Nieuw-Amsterdam/Veenoord!!!Na jaren geen kermis gehad te hebben heeft Pool-Amusement, een kermisbedrijf van eigen dorp, in samenwerking met de commissie MidzomerFestival de mogelijkheden onderzocht voor een nieuwe opzet van de jaarlijkse Kermis...En met succes!! Vol trots hebben ze aangekondigd dat er van 19 t/m 22 juni weer kermis gevierd kan worden op het grasveld en skatebaan aan de Karel palmstraat/Jachthoorn in Nieuw-Amsterdam/VeenoordEr zullen diverse attracties zijn voor jong en oud van de bank tot aan het eendjesvissen en ook zijn er diverse lekkernijen te verkrijgenWij verwelkomen u graag op de kermis. Samen maken wij van deze kermis weer een groot succes!

Gratis

MidzomerFestival 2024

Marktplein Nieuw-Amsterdam

Grote markt, kermis, muziek en EK-voetbal Het Midzomer Festival in Nieuw-Amsterdam Veenoord belooft een onvergetelijke ervaring te worden! Op 21 juni kun je genieten van een bruisende sfeer met een gevarieerd programma voor jong en oud. Op de grote markt, die van 11:00 tot 17:00 plaatsvindt, kun je jezelf onderdompelen in een levendige ambiance vol kraampjes en activiteiten. En voor de sportliefhebbers is er goed nieuws: je kunt de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk tijdens het EK voetbal live op grote schermen bekijken. Voor de avonturiers onder ons is er ook een kermis die de hele week duurt, zodat je je hart kunt ophalen aan leuke attracties en lekkernijen. Maar dat is nog niet alles! Het middagprogramma biedt gratis entertainment met optredens van Erik van Klinken, DJ Nieck, Davey van der Sluis, Harm Spang en Dario. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je 's avonds genieten van een spectaculair programma van 18:00 tot 01:00 uur, met optredens van Marco Schuitmaker, The Hillbilly Moonshiners, Jannes, Ferry de Lits, de Buurman & Buurman Show, DJ Nieck en René Karst. Tickets voor het avondprogramma zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor slechts €7,50, inclusief administratiekosten. Aan de kassa kosten ze €10,-. Mis deze fantastische gelegenheid niet om te genieten van muziek, entertainment en plezier tijdens het Midzomer Festival in Nieuw-Amsterdam Veenoord! Voor meer informatie en tickets voor het avondprogramma ga naar midzomer-festival.nl

€7,50

Grote Markt

Nieuw-Amsterdam

Kom naar de Grote Markt in Nieuw-Amsterdam/Veenoord! Op 21 juni aan de Vaart organiseren we een gezellige markt voor jong en oud. Kom langs en geniet van allerlei leuke kraampjes, heerlijk eten en live muziek. Het belooft een geweldige dag te worden vol plezier en vermaak voor iedereen. Mis het niet! Datum: 21 juni Locatie: Aan de Vaart, Nieuw-Amsterdam/Veenoord We hopen je daar te zien!

Lid worden

Ben jij een ondernemer die zich thuis voelt in het bruisende Nieuw-Amsterdam / Veenoord? Dan nodigen we je graag uit om lid te worden van de Ondernemersvereniging NAV.

Volg ons op Social Media

© 2024 Created by YMD